Stickers zijn perfect reclamemateriaal voor tattoo-studio's, kappers en schoonheidssalons.

Geef je klanten stickers met jouw logo erop.
Yeti maakt stickers voor salons over de hele wereld
Tatoeeerders en kapsalons kiezen voor de kwaliteit en op maat gedrukte stickers van de Yeti.

Responsive

UNIEK

Bij het ontwerpen van een tatoeage stop je al je creativiteit in je werk en wij denken dat hetzelfde geldt voor het ontwerpen van een logo. Daarom drukken en snijden wij de stickers in elke gewenste kleur of vorm. Zo zorgen wij ervoor dat je stickers niet alleen je logo, maar ook je creativiteit en passie tot leven brengen.

Powerful Admin

LANGDURIG

Hoewel onze stickers niet een leven lang meegaan, zoals tatoeages, zorgt de uitstekende kwaliteit van onze stickers er wel voor dat ze meerdere jaren zonder kleurverlies of krassen blijven plakken.

Retina Ready

100% PERFECTIE

Yeti wil ervoor zorgen dat je 100% tevreden bent. Daarom sturen we een afdrukvoorbeeld, voordat de stickers worden gedrukt. Niet tevreden? Geen paniek! Geef je wijzigingen door en de stickers worden bewerkt tot je helemaal tevreden bent.

Quality

KLAAR IN EEN PAAR KLIKKEN

Upload je bestand en wij doen de rest. Binnen 24 uur ontvang je een afdrukvoorbeeld ter validatie en binnen enkele dagen zijn de stickers klaar voor verzending. Yeti verwerkt alle bestanden van JPEG tot PDF.Ben je klaar om stickers op maat te bestellen?