Vragen? Problemen?

De Yeti houdt van u!

Responsive

Levering

Snellllll! Yeti werkt snel en goed! Wij drukken je bestellingen binnen 4 werkdagen af! De bestellingen worden met de Zwitserse post verzonden. De leverkosten zijn GRATIS voor alle bestellingen boven €100,-. De leveringskosten zijn €5,- bij bestellingen onder de €100,-. De leverkosten zijn 5 €voor bestellingen onder de 100 €.

Powerful Admin

Kwaliteit

Yeti woont in de Zwitserse bergen. Alles wordt in zijn grot gemaakt. Om de beste kwaliteit van de op maat gemaakte stickers te bieden, gebruiken wij uitsluitend de beste materialen die jarenlang meegaan. De matte afwerking en de dikte van de stickers zorgen voor de beste kwaliteit. Eenvoudig aan te brengen.Kwaliteit

Retina Ready

Houvast

Onze stickers moeten lang meegaan en daarom maken we gebruik van een geavanceerde automobiele technologie. De stickers zijn bestendig tegen regen, afwasmachines, UV-straling, sneeuw, zon en zelfs krassen. Alle reden om ze overal te plakken. Bovendien laten ze bij verwijdering geen sporen na.

Quality

Neem contact op

Als Yeti een detail gemist heeft, neem dan contact op! Je hoeft alleen dit formulier in te vullen, om het proces op te starten.Wij reageren dan binnen 48 uur.

Gratis levering, gratis drukwerk, snelle productie.

StickerYeti is de snelste en gemakkelijkste manier om je eigen stickers af te drukken. Wij plaatsen een snijlijn en sturen gratis afdrukvoorbeelden van je bestelling. Onze stickers zijn gemaakt van de beste materialen en zijn gelamineerd, om voor lange tijd weerstand te bieden tegen water, regen, UV-stralen en krassen. Whaoo. Stuur je EPS, AI, PDF en JPG bestanden, of gebruik onze online configurator om de stickers in twee minuten te maken.