Onze fantastische stickers voor muren en vloeren

Perfecte kwaliteit. Eenvoudig bestellen.

Onze grafisch vormgever zorgt voor alles en voegt een snijlijn toe. We sturen binnen 24 een afdrukvoorbeeld en binnen 48 uur is je bestelling klaar voor verzending.

De Yeti gebruikt de beste materialen om uw stickers voor vloeren en muren te maken

Dankzij een hoge kwaliteit dik vinyl en een volledig transparante matte beschermlaag zijn onze stickers bestand tegen de meest extreme omstandigheden. Niets beangstigt hen, onze stickers zijn bestand tegen hitte, kou, UV, water en wrijving. De stickers van Yeti hebben een hoge kleefkracht en zijn zelfs bestand tegen hogedrukreiniging en afwassen.

Drukstickers die op alle materialen, carrosserieën, kunststoffen, glas, harsen of metalen plakken.

Door te kiezen voor StickerYeti kunt u er zeker van zijn dat uw stickers overal en voor een lange tijd zullen blijven plakken, met behoud van hun glans.


Onze fantastische muurstickers

De beste oplossing om het imago van uw bedrijf te tonen of uw interieur te decoreren in groot formaat met stickers voor gepersonaliseerde wanden. Deze muurstickers zijn gemakkelijk te verplaatsen en kunnen worden verwijderd zonder de muren te beschadigen of sporen na te laten. Dit zeer hoogwaardige materiaal, met een zachte touch, ligt dicht bij de stof.

Onze fantastische vloerstickers

De zelfklevende stickers van Yeti zijn super sterk en duurzaam op alle gladde vloeren. Dankzij hun bescherming zijn ze bestand tegen wrijving en zijn ze niet bang om door uw bezoekers en klanten met de voeten getreden te worden. Door te kiezen voor StickerYeti, kunt u er zeker van zijn dat uw stickers overal en voor een lange tijd blijven plakken met behoud van hun glans.