Hallo, in welke vorm wil jij je stickers?

Perfecte kwaliteit. Eenvoudig bestellen.

Onze grafisch vormgever zorgt voor alles en voegt een snijlijn toe. We sturen binnen 24 een afdrukvoorbeeld en binnen 48 uur is je bestelling klaar voor verzending.

Yeti gebruikt de beste materialen om je stickers te maken

Dankzij het dik vinyl van hoge kwaliteit en een volledig transparante matte beschermlaag, zijn onze stickers bestand tegen de meest extreme omstandigheden. Voor niets zijn ze bang! De Stickers zijn hitte-, kou-, UV-, water- en kras bestendig. De stickers van Yeti plakken perfect en kunnen zelfs tegen hogedrukreinigers en afwassen.

Plakstickers die op alle materialen blijven plakken: carrosserieën, kunststof, glas, hars of metaal.

Door te kiezen voor StickerYeti kun je er zeker van zijn dat jouw stickers overal en voor langere tijd blijven plakken, met behoud van hun glans.

Snelle uitvoering: je stickers worden afgedrukt en binnen 72 uur klaargemaakt voor verzending

Uw stickers worden per prioritaire brief of per standaardpakket verzonden, levering in heel Zwitserland respectievelijk 1 en 2 dagen.

Je documenten worden gratis klaargemaakt voor perfecte stickers

Je hoeft de bestanden niet te formatteren, van snijlijnen te voorzien, of kleuren te converteren. Je bestanden worden gecontroleerd en geoptimaliseerd door Yeti. Het enige wat je wel voor Yeti moet doen, is de afbeelding in hoge resolutie sturen, of je logo in vectorformaat zetten.